گیلانی ها املت انار (مرغانه انار) رو با این ترفند لذیذ درست می کنن

به گزارش مجله بوشهری ها، املت انار یا مرغانه انار یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین و جزو غذاهای ساده گیلانی و خطه شمال کشور از جمله مازندران است. این، معمولا با انار وحشی و رب انار تهیه می گردد ولی شما می توانید از انار معمولی هم در آن بهره ببرید. املت انار را همراه با برنج به عنوان یا و یا با نان به عنوان و دیگر وعده های غذایی تهیه و سرو کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه املت انار و نکات خوشمزه شدن املت انار شمالی را به شما آموزش خواهیم داد.

گیلانی ها املت انار (مرغانه انار) رو با این ترفند لذیذ درست می کنن

مواد لازم برای تهیه املت انار (مرغانه انار)

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
انار ترش وحشی3 عدد (یا 2 عدد انار معمولی میانه)
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد درشت
تخم مرغ3 عدد
سیر (برای سیر داغ)3 حبه
رب انار2 قاشق غذاخوری
روغن یا کرهبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم
نان یا برنج ایرانیبرای سرو کنار املت انار

مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت مرغانه انار: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه املت انار گیلانی

طرز تهیه املت انار یا مرغانه انار شمالی (گیلانی و مازندرانی) را مرحله به مرحله دنبال کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

برای آغاز کار، ابتدا انارهای ترش و وحشی را پوست بگیرید و دانه کنید. اگر انار وحشی ندارید، انار معمولی با دانه های قرمز و ترجیحا ترش بهره ببرید و اندازه آن را کمتر در نظر بگیرید، چون انار وحشی کوچک است و هر 3 انار وحشی، تقریبا معادل 1/5 تا 2 انار معمولی است. انارها را که دانه کردید، بشویید و در آبکش کنار بگذارید.

مرحله دوم: پیاز و سیر را تفت دهید

پوست پیاز و سیرها را بگیرید. بهتر است سیر و پیاز را با قسمت درشت رنده، رنده کنید. در غیر این صورت، پیازها را نگینی ریز خرد نموده و سیرها را هم رنده یا پوره کنید. سپس در یک تابه اندازهی کره یا روغن بریزید تا داغ گردد. پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سرخ و طلایی شوند. بعد سیرها را هم اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آنها خارج گردد.

در صورت تمایل می توانید انواع کره و روغن، سیر داغ و پیاز داغ منجمد را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله سوم: چاشنی و ادویه های املت انار را اضافه کنید

در ادامه فلفل سیاه، نمک و رب انار را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و در صورت دلخواه، ادویه های معطر دیگر را به تابه بیفزایید. سپس انارهای شسته و خشک شده را در تابه بریزید و همه مواد را هم بزنید. شعله را روی حالت ملایم بگذارید و درب تابه را بگذارید. اجازه دهید دانه های انار به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزند و نرم شوند.

برای خرید انواع ادویه غذا و انواع چاشنی ها مثل رب انار می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.

مرحله چهارم: تخم مرغ را به مرغانه انار اضافه کنید

در آخر، وقتی انارها پختند، تخم مرغ ها را روی انارها بشکنید ولی آنها را هم نزنید. اجازه دهید تخم مرغ ها روی حرارت ملایم ببندند و سفت شوند. سپس شعله را خاموش نموده و املت انار را با نان یا سرو کنید.

نان و برنج را به روش های اینترنتی یا حضوری از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن املت انار

املت انار را با چه اناری درست کنیم؟

برای تهیه املت انار اصیل از انار وحشی و ترش شمالی استفاده می گردد ولی اگر به این انار دسترسی ندارید، می توانید از انار معمولی که ترجیحا طعم ترش داشته باشد، بهره ببرید.

به جای رب انار از چی استفاده کنیم؟

در طرز تهیه املت انار شمالی، از رب انار ترش استفاده می گردد ولی می توانید با رب آلوچه، رب ازگیل و حتی رب گوجه فرنگی هم آن را جایگزین کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 21 مهر 1403 بروزرسانی: 21 مهر 1403 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 2287

به "گیلانی ها املت انار (مرغانه انار) رو با این ترفند لذیذ درست می کنن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گیلانی ها املت انار (مرغانه انار) رو با این ترفند لذیذ درست می کنن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید