برترین غذا های فرانسوی را بیشتر بشناسید

به گزارش مجله بوشهری ها، تمام جهان غذا های فرانسوی را به خاطر عطرو طعم جالب توجهش دوست دارند. ممکن است این عطر و طعم را در رستوران های بی نظریر فرانسوی تجربه نموده باشید! مطمئناً شما هم انیمیشن زیبای رتتوی را به یاد می آورید، این فیلم شما را به یاد چه چیزی میاندازد؟ آیا در حین تماشا آن یکبار هم که شده با خود نمی گفتید که کاش شما هم آنجا بودید و از غذا های شگفت انگیز آن رستوران بامزه فرانسوی میل می کردید؟ اگر در این مقاله با ما همراه باشید شما را با خودمان به جهانی مدرن و شگفت انگیز فرانسه و حس و حال تجربه غذا های بی نظیرش برده و به آموزش آن ها خواهیم پرداخت.

برترین غذا های فرانسوی را بیشتر بشناسید

سوپ پیاز

سوپ پیاز یک غذای فرانسوی بوده که معمولاً محلی های فرانسه از آن نوش جان می نمایند. احتمالاً تصویر این غذا حتی برای یک مرتبه از ذهنتان رد می شود؛ چراکه تصویر نان تست برشته شده و پنیر آب شده روی آن فراموش نشدنی است. ریشه این غذای ساده به قرن 18 میلادی باز می شود که سوپ آن را از آب گوشت گاو و پیاز فراوان تهیه می کردند. می توان گفت که پیاز کاراملی شده در تهیه این غذا بسیار مؤثر بوده و مردم آن را به خاطر عطرو بوی خاص پیاز آن دوست دارند. فرانسوی ها اغلب به آبگوشت موجود در سوپ بسنده می نمایند اما برخی آشپز ها ممکن است از برای قوام دادن به آن از تخم مرغ و آرد هم استفاده نمایند.

کک او ون (Coq au vin)

اولین بار در فرانسه در یک برنامه تلویزیونی که جولیا چایلد به آن دعوت شد، از کک او ون رونمایی کرد. ترکیب مرغ پخته شده با نوشیدنی و قارچ و بیکن با پیاز، سیر و برندی ترکیبی است که نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت. در فرانسه برای تهیه این غذا از گوشت سفید مرغ و یا خروس استفاده می شود که البته تهیه آن از گوشت پرندگانی که بافت سفت تری دارند، به شرط اینکه در مدت زمان بیشتری از شعله کم استفاده شود هیچ مانعی ندارد. نوشیدنی آن هم در هر منطقه از فرانسه متنوع است؛ چرا که فرانسه با نوشیدنی های متنوعش معروف است.

کسوله (cassoulet)

در فرانسه از دیگچه ای مخروطی شکل به نام کسول برای طبخ غذا هایشان استفاده می نمایند. نام کسوله برای اولین بار به دلیل پخته شدن این غذا در این ظرف مخصوص نام گذاری شد. کسوله یک غذای ساده بوده که در پخت آن از لوبیا و گوشت اردک استفاده می شود؛ که البته در صورتی که گوشت اردک نباشد از گوشت غاز یا گوسفند هم می توان برای پخت آن استفاده کرد. این غذای خوشمزه در شهر هایی مانند تولوز، کارکاسون و کستل نودری از محبوبیت بالایی برخوردار است. حتی این خوراک به خصوص، در اصل مخصوص روستایی در جنوب فرانسه بوده که بیشتر در ماه های سرد سال سرو می شود.

بف برگینون (boeuf bourguinon)

بف برگینون در جشن ماه اوت در منطقه زیبای بورگاندی سرو می شود که به همین خاطر در جهان شناخته شده است. منشأ برگینون با منشأ کک او ون یکی بوده و هردو از یک منطقه می آیند. یک نسخه ساده از مواد لازم برای تهیه این غذای سنتی فرانسوی خوشمزه استفاده از گوشت گاو، آبگوشت مزه دار شده با سیر، پیاز های نگینی شده، قارچ و سبزی های تازه است. باید بیان شود که مدت زمان لازم برای طبخ این غذا دوروز است؛ چراکه دلیل اصلی محبوبیت این غذا ترد بودن بافت گوشت آن است.

سوفله شکلات soufflé

معنی سوفله در فرانسوی دمیدن یا فوت کردن بوده که البته با توجه به حباب های درون این دسر وسبک بودن آن گذاشتن این نام روی آن بی ربط نیست. سوفله اولین بار اوایل قرن هجدهم در فرانسه تهیه شد. به احتمال خیلی زیاد نام سوفله شکلات برای شما هم نا آشنا نیست؛ چراکه بافت شکلاتی ترد و شیرین آن همراه با مغز شکلات خامه ای درون آن، این دسر را بسیار لطیف و خوشمزه نموده است.

فلامیش

این غذا شباهت عجیبی به پیتزا دارد. قلامیش در زبان قلاتری به معنی کیک بوده که به نظر با ظاهر کیک مانند آن با مغز سبزیجاتیش بی ارتباط نیست. طرز تهیه این غذا در شمال و جنوب فرانسه فرق دارد. البته منشأ اصلی آن بیشتر به شمال فرانسه و در نزدیکی مرز بلژیک نزدیک است . این غذا در جنوب فرانسه معمولاً با ماهی آنچو و زیتون و پیاز پخته می شود که حتی ظاهر آن را با فلامیش طبخ شده در شمال فرانسه فرق دارد.

خوراک اردک (confit de canard)

این غذا که با روش و فرآیندی متفاوت گوشت اردک را طبخ می نماید، در سراسر فرانسه محبوب است. در این روش گوشت اردک رابه میزان 36 ساعت در نمک، آویشن و سیر می خوابانند و بعد از آن در دمای پایینی در روغن خودش پخته می شود. قدمت پخت کونفی دوکانار به صد سال پیش در فرانسه مربوط می شود که امروزه بیشتر به روش سنتی در جنوب غربی فرانسه در منطقه زیبای گاسکونی طبخ می شود.

سالاد نیسوآز (salade niçoise)

دستور طبخ متفاوتی ازاین سالاد خوشمزه در سراسر جهان وجود دارد که معمولاً از کاهو، گوجه فرنگی تازه، تخم مرغ آبپز، تن ماهی، زیتون، سیر و ماهی آنچو تهیه می شود. این سالاد یک سالاد فرانسوی از منطقه پروانس فرانسه بوده، معمولاً به عنوان غذای اصلی و گاهی اوقات به عنوان پیش غذا سرو می شود.

رتتوی (Ratatouille)

بی شک با نام این غذای محبوب فرانسوی که از جنوب شرقی فرانسه می آید و در سراسر جهان شناخته شده است آشنا هستید. جالب است بدانید سر آشپز های معروف در فرانسه هم بر سر طبخ صحیح این غذا اختلاف نظر دارند. رتتوی در اصل خوراکی از سبزیجات پخته شده که معمولاً به عنوان غذای اصلی یا سالاد یا پیش غذا سرو می شود. اگر می خواهید درمورد روش طبخ آن بدانید، باید بگویم که ابتدا سبریجات در حرارت بالا در یک ظرف کم عمق با میزانی چربی باهم پخته می شوند و بعداز آن آنهارا در فر می پزند. این سبزیجات شامل گوجه فرنگی، پیاز، کدو سبز، سیر، بادمجان، هویچ، فلفل، ریحان، آویشن و سبزیجات معطر دیگری هستند.

تارت تتان

سال ها پیش براثر یک اشتباه و به صورت کاملاً تصادفی خانمی به نام استفان تتان تارت تتان پخته شد. خانم تتان در حالی که مشغول تهیه یک پای سیب سنتی بردی مهمانان هتلش بود، به دلیل فراموشی این خوراک و عدم برداشتن آن از روی اجاق، مجبور شد با عجله خمیر شیرینی را روی ظرف سیب ریخته و ظرف را در فر بگذارد. موقع سرو پای سیب او همانگونه که سیب ها ته ظرف مانده بود شیرینی حاصل از اشتباه خود را به صورت برعکس برای مهمانان هتل سرو کرد و از آن به بعد این تارت خوشمزه به تارت معروف خانم تتان تبدیل شد.

سخن پایانی

باعث خوشحالی است اگر در این مقاله توانسته باشیم شمارا با تعدادی از غذا های خوشمزه فرانسوی و منشأ و تاریخچه آن ها آشنا نموده باشیم. در فرانسه غذا های لذیذ فراوانی سرو می شود که شناختن هر کدام از آن ها شما را با گوشه به گوشه فرهنگ این کشور زیبا و مدرن آشنا می نماید. توصیه می کنیم این بار که به کشور فرانسه سفرکردید، از غذا ها و نوشیدنی های لذیذ این کشور به سادگی گذر نکنید. البته قبل از سفر بهتر است این مقاله را با دقت بخوانید تا از جهانی شگفت انگیر غذا در این کشور بی اطلاع نمانید.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 25 مهر 1403 بروزرسانی: 25 مهر 1403 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 2291

به "برترین غذا های فرانسوی را بیشتر بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین غذا های فرانسوی را بیشتر بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید