مقاله: طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)

به گزارش مجله بوشهری ها، به طور کلی، به هر خوراکی که از ترکیب آرد و تخم مرغ تهیه شده و داخل تابه و به فرم کوکو تهیه گردد؛ خاگینه گفته می گردد. خاگینه جزو غذاها یا دسرهای سنتی ایرانی به حساب می آید و انواع مختلفی دارد. اگر به صورت شیرین و همراه با عسل، شکر یا شهد تهیه گردد به عنوان دسر و در غیر این صورت به عنوان غذا سرو می گردد.

مقاله: طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)

همان طور که دیدید، طرز تهیه خاگینه ساده بسیار آسان است. در شهرهای مختلف، این خوراک را با مواد کم وبیش یکسانی تهیه می نمایند، برای مثال به مشابه ترکیب بالا در گیلان کاکا گفته می گردد. با همین مواد همچنین نوعی دسر بین المللی نیز تهیه می گردد که پنکیک نام دارد. امیدواریم این دسر خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه خاگینه ساده را به شما آموزش دهیم که به سادگی پخت نیمرو بوده و بسیار خوشمزه است و به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می گردد.

منبع مقاله: طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)

انتشار: 30 آذر 1400 بروزرسانی: 30 آذر 1400 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 1840

به "مقاله: طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه خاگینه ساده (خاگینه عسلی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید