تور ایتالیا: شیرینی ایتالیایی زیپوله چطور تهیه می گردد؟
به گزارش مجله بوشهری ها، خبرنگاران: شیرینی ایتالیایی زیپوله بافت پفکی دارد.

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
شیرینی در کشورهای مختلف انواع خاص و مرتبط با آن کشور را دارد.
به گزارش خبرنگاران، برنامه عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت شیرینی پفکی ایتالیایی زیپوله دعوت کرد.
مواد لازم برای شیرینی زیپوله:
تخم مرغ 2 عدد، پنیر خامه ای یک پیمانه، آرد یک پیمانه، شکر 4 قاشق غذاخوری، بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری، وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
در ادامه، مراحل تهیه شیرینی پفکی ایتالیایی زیپوله را مشاهده می کنید.
منبع: رکنا
انتشار: 19 مهر 1400
بروزرسانی: 19 مهر 1400
گردآورنده: bushehrherfa.ir
شناسه مطلب: 1760
به "تور ایتالیا: شیرینی ایتالیایی زیپوله چطور تهیه می گردد؟" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تور ایتالیا: شیرینی ایتالیایی زیپوله چطور تهیه می گردد؟"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید