طرز تهیه مربای گیلاس با هسته با همه ترفندها و نکات

به گزارش مجله بوشهری ها، تهیه مربای گیلاس خانگی یکی از لذت های تابستانی است که درست کردنش آسان است. معمولا برای تهیه مربای گیلاس، هسته گیلاس را خارج می نمایند اما اگر زمان ندارید و حتی برای استفاده بهینه از گیلاس بهتر است آن را با هسته تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مربای گیلاس بدون هسته را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه مربای گیلاس با هسته را آنالیز خواهیم کرد.

طرز تهیه مربای گیلاس با هسته با همه ترفندها و نکات

مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس با هسته

  • گیلاس 500 گرم
  • شکر 2 فنجان
  • آب لیمو 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه مربای گیلاس با هسته

1. پخت مربای گیلاس

در اولین مرحله از طرز تهیه مربای گیلاس با هسته ابتدا آلبالو، شکر و آب لیمو را داخل یک قابلمه میانه بریزید و روی حرارت میانه رو به بالا به جوش بیاورید. به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که مربا به پشت قاشق بچسبد و کاملا آماده گردد، به جوشاندن ادامه دهید و مرتب هم بزنید. بعد شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید مربا خنک گردد.

نکته: برای این که مربای شما شفاف تر گردد، می توانید قبل از پخت، هسته های گیلاس را با نوک چاقو کمی خراش دهید.

2. ریختن مربا در شیشه

اکنون و در این مرحله که مربا خنک شده است آن را داخل شیشه های تمیز بریزید و درشان را محکم ببندید و بگذارید در یخچال بمانند. این مربای خوشمزه را می توانید برای 4-6 هفته در یخچال یا شش ماه در فریزر نگهداری کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه مربای گیلاس

مربای گیلاس با هسته یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار است که تهیه آن در خانه درست مثل طرز تهیه شربت و مربا آلبالو خوش رنگ بسیار آسان است. اما برای تهیه این مربای فوری باید نکات و ترفندهای آن را بدانید.

نکاتی برای نگهداری مربا

مربای گیلاس را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک نگهداری کنید و در ظرف مربا را محکم ببندید. یادتان باشد این مربا را می توانید به مدت یک ماه ونیم در یخچال و حتی 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

استفاده از انواع شیرین کننده یا شکر برای تهیه مربای گیلاس

برای تهیه مربای گیلاس می توانید هم از شکر سفید هم شکر قهوه ای بهره ببرید. البته اگر می خواهید مربای شما کاملا بدون شکر باشد می توانید استویا را جایگزین شکر کنید یا حتی از عسل و شیره برای تهیه مربا بهره ببرید.

مربای گیلاس با هسته یا بدون هسته

  • درست است که مربای گیلاس بدون هسته هواداران بیشتری دارد، اما مربای گیلاس با هسته هم مزایای خاص خود را دارد:

    طعم: هسته گیلاس کمی تلخی دارد که طعم ملایمی به مربا می دهد و باعث می گردد طعم گیلاس عمیق تر و پیچیده تر گردد.

  • رنگ: مربای گیلاس با هسته، رنگ قرمز تیره و قشنگی دارد که به خاطر وجود آنتوسیانین موجود در هسته است. آنتوسیانین نوعی آنتی اکسیدان است که به میوه ها رنگ قرمز می دهد.

    بافت: هسته گیلاس به مربا یه بافت سفت تری می دهد که بعضی ها بیشتر از آن لذت می برند.

  • سلامتی: بعضی معتقدند که هسته گیلاس فواید سلامتی مثلا یاری به هضم غذا و کاهش التهاب را دارد. البته تحقیقات علمی کافی در این مورد وجود ندارد.

  • راحتی در تهیه: تهیه مربای گیلاس با هسته آسون تر است، چون لازم نیست وقت صرف جدا کردن هسته ها کنید.

  • مالی: با استفاده از هسته، هیچ بخشی از میوه به هدر نمی رود و مربای شما مالی تر خواهد شد.

اما در نهایت، انتخاب این که مربای گیلاس را با هسته درست کنید یا بدون هسته، به سلیقه شما بستگی دارد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 29 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 29 اردیبهشت 1403 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 2258

به "طرز تهیه مربای گیلاس با هسته با همه ترفندها و نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای گیلاس با هسته با همه ترفندها و نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید