12 عادت روزمره کوچک که بر خلق وخوی ما تأثیر می گذارند

به گزارش مجله بوشهری ها، خلق وخوی ما بر همه چیز تأثیر می گذارد، از نحوه تعامل ما با همکارانمان گرفته تا مقدار سخاوتمندانه انعام دادنمان به پیش خدمت رستوران گرفته تا اینکه آیا به یک غریبه در خیابان لبخند بزنیم یا نه. قدرت یک حس خوب را نمی توان به سادگی دست کم گرفت! اما آیا می دانستید که عادت های کوچک ما تا چه حد بر خلق و خو و شرایط عاطفی ما تأثیر می گذارند؟

12 عادت روزمره کوچک که بر خلق وخوی ما تأثیر می گذارند

آگاهی مهم ترین عامل در مدیریت عادت های رفتاری و بالطبع شرایط خلق وخوی ما است. در ادامه این مقاله از خبرنگاران مگ، ما به آنالیز 12 مورد از عادت های رفتاری که بیشترین تأثیر را روی خلق وخوی ما دارند پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

1. نوشیدن کافئین قبل از غذا خوردن

همه ما این کار را انجام داده ایم؛ به طور تصادفی در مصرف کافئین خود زیاده روی می کنیم تا جایی که اضطراب ما اوج می گیرد و دستانمان می لرزد. اما زمانی که قبل از غذا خوردن کافئین می نوشید، این احتمال بیشتر می گردد زیرا قهوه می تواند قند خون شما را مختل کند. پس با انجام این کار روز خود را خراب نکنید! در عوض، مطمئن شوید که چیزی پر از پروتئین، فیبر یا چربی های سالم (بادام، ماست، میوه تازه) می خورید تا خود را برای یک روز بهتر آماده کنید.

2. نخوردن میان وعده های سالم در طول روز (قند خون پایین)

یکی از بزرگ ترین عاداتی که بر خلق وخوی ما تأثیر می گذارد، غذا خوردن است. خوردن غذاهای غنی از مواد مغذی کافی در طول روز بعلاوه قند خون شما را برای موفقیت تنظیم می نماید. و قند خون متعادل به معنای خلق وخوی بهتر است. مطمئن شوید که وقتی گرسنه هستید غذا می خورید و در پی گزینه های سالم هستید. بعضی از ایده ها شامل مشتی آجیل و دانه های روغنی با میوه های تازه، اسموتی با یک پیمانه پودر پروتئین، یا نان تست آووکادو با یک تخم مرغ سرخ شده است.

3. برنامه ریزی بیش ازحد، گذاشتن زمان کمی برای مراقبت از خود

وقتی زمان کافی برای خودمان نمی گذاریم، اغلب باعث ایجاد رنجش و کمبود انرژی می گردد. به عنوان مثال، شاید شما احساس می کنید که تمام روزتان کاملاً برنامه ریزی شده و سرشار از مشغله است. در واقع شما احساس می کنید که همواره در حال عقب ماندن از برنامه هایتان هستید و زمانی برای استراحت و سرگرمی ندارید. جای تعجب نیست که شما در این شرایط حال بدی را تجربه کنید! این شیوه روش مناسبی برای زندگی نیست. در طول روز زمانی را برای خود مراقبتی اختصاص دهید، بنابراین تا حد امکان برای خودتان وقت داشته باشید.

4. عدم استراحت کافی

ما تمایل داریم تمام کارهای روزانه مان را انجام دهیم، اغلب 6 تا 8 ساعت متوالی کار می کنیم. ما فکر می کنیم که این کار، بازده مان را بیشتر می نماید، اما در واقع هر چه بیشتر از خود مراقبت کنیم، بهره ورتر می شویم. وقتی به دفعات از استراحت پرهیز کنید، سطح استرس خود را افزایش می دهید که اغلب باعث تحریک پذیری می گردد. اطمینان حاصل کنید که هر 1 تا 2 ساعت یک بار یک استراحت کوتاه می کنید و در این فاصله یک لیوان آب یا چای بنوشید.

5. زندگی در آینده یا گذشته

بعضی مدام خود را در این برزخ می یابند: وسواس در خصوص رویدادهای گذشته یا آماده شدن برای موانع آینده. حضور مداوم در این بازی رفت و برگشتی اضطراب آور باعث ایجاد حالات بسیار بد می گردد. با مدیتیشن منظم از افکار خودآگاه باشید و سعی کنید روی آنچه می توانید کنترل کنید تمرکز کنید. تمرین های آگاهانه مانند تنفس عمیق می تواند برای ماندن در زمان حال معجزه کند. این مدیتیشن آگاهی فکری را امتحان کنید.

6. ماندن در داخل خانه برای تمام روز

ما موجوداتی اجتماعی هستیم که برای گذراندن وقت در فضای باز طراحی شده ایم. نور خورشید برای سلامتی ما لازم است. بنابراین، وقتی در تمام طول روز به صفحه های نمایش خیره می شویم، توانایی ما برای حفظ خلق وخوی خوب کاهش می یابد. با یک پیاده روی سریع 15 دقیقه ای وارد فضای باز عالی شوید و نور خورشید زیادی دریافت کنید. انجام این کار بعلاوه به تنظیم ریتم شبانه روزی شما برای خواب بهتر یاری می نماید.

7. نشستن برای مدت طولانی

بدن ما برای حرکت طراحی شده است! وقتی برای مدت طولانی می نشینیم، این مسأله می تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد. بلند شوید و ترشح اندورفین ها را تقویت کنید تا خلق وخوی بهتری داشته باشید!

8. انجام دادن یک فعالیت هنری

تحقیقات نشان داده است که وقتی از دستان خود برای خلق چیزی استفاده می کنیم، احساس رضایت بی نظیری می کنیم. این به این علت است که فعالیت هایی مانند نقاشی، نجاری یا بافندگی ارتباط دست و مغز را تقویت می نماید. در واقع این نوع فعالیت مغز ما را به روشی خلاقانه تر درگیر می نماید.

9. برنامه ریزی برای یک فعالیت سرگرم کننده

مطالعات نشان داده است که برنامه ریزی برای یک سفر می تواند به میزان خود سفر برای ما مفید و مفرح باشد. اما لازم نیست آن قدر پیش بروید که برای کل تعطیلات برنامه ریزی کنید تا این تأثیر را احساس کنید. حتی اگر این آخر هفته فقط یک رستوران تازه را امتحان کنید، کافی است. چیزی را برنامه ریزی کنید که همواره منتظر آن هستید.

10. مدیتیشن

مدیتیشن می تواند اشکال مختلفی داشته باشد. فقط پنج دقیقه ساکت نشستن و چند نفس عمیق می تواند برای آرام کردن فکر آشفته شما کافی باشد. لازم نیست شما استاد ذن باشید فقط سعی کنید هر روز چند لحظه آرامش و سکوت پیدا کنید.

11. چک کردن گوشی بلافاصله بعد از بیدار شدن

وقتی یک صبح عالی داشته باشید، تجربه کردن یک روز عالی بسیار ساده تر است. به همین علت است که چک کردن رسانه های اجتماعی بلافاصله بعد از بیداری، چیزی است که آسیب زیادی برای روحیه شما به همراه دارد. رسانه های اجتماعی مملو از منفی بافی هستند، به غیر از اینکه احساساتی مانند مقایسه و حسادت را در ما برمی انگیزند. پس چک کردن آن ها در اول صبح راه خوبی برای آغاز روز نیست! در عوض، تا زمانی که کارهای روزمره خودتان را انجام نداده اید، از آنالیز رسانه های اجتماعی خودداری کنید.

12. تماشای اخبار قبل از خواب

ما روزانه اندازه زیادی انرژی منفی جذب می کنیم و این مسأله فقط به وسیله رسانه های اجتماعی نیست. تماشای بیش از حد اخبار می تواند به افزایش سطح استرس ما یاری کند، به همین علت است که تماشای آن قبل از خواب می تواند کیفیت خواب شما را مختل کند. قبل از خواب چیزی آرام بخش تر را امتحان کنید، مانند یک حمام آب گرم و یک کتاب سرگرم کننده.

خلق وخوی اول صبح خود را جدی بگیرید

عادات زیادی وجود دارد که بر تغییرات خلقی تأثیر می گذارد. اما نگران نباشید! اگر ترفند خاصی برای حفظ روحیه مثبت وجود داشته باشد، آن ترفند، تنظیم خلق وخوی در اول صبح است. به عنوان مثال، به این فکر کنید زمانی که روز خود را با عجله آغاز می کنید و سعی می کنید همه چیز را به موقع جمع آوری کنید، به نظر می رسد در بقیه روز نیز استرس داشته باشد! اما، وقتی روز خود را آرام آغاز می کنید، حفظ این آرامش در بقیه روز آسان تر است. بنابراین، به هر حرکت خود بعد بیداری توجه داشته باشید و سعی کنید تصمیمات آگاهانه ای بگیرید.

منابع: FitOn, NeuroPeakPro

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 8 مهر 1401 بروزرسانی: 8 مهر 1401 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 2093

به "12 عادت روزمره کوچک که بر خلق وخوی ما تأثیر می گذارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "12 عادت روزمره کوچک که بر خلق وخوی ما تأثیر می گذارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید