مهم ترین دلایل وا رفتن ته چین مرغ و راه چاره های جلوگیری از آن
به گزارش مجله بوشهری ها، یکی از چالش های طرز تهیه ته چین مرغ ، وا رفتن این غذای خوشمزه است. رعایت نکردن نسبت مواد اولیه، زود برداشتن قابلمه از روی حرارت، استفاده از ظروف نامناسب و… همگی از دلایل وا رفتن ته چین هستند که می توانند حاصل زحمات شما را خراب نمایند. اما جلوگیری از این مشکل، کار دشواری نیست و با رعایت نکاتی ساده قابل انجام است. حالا اگر می خواهید شیرینی تجربه درست کردن ته چین خوشمزه را با درآوردن ته چین قالبی یک دست کامل کنید، نکات این مقاله از خبرنگاران را به دقت بخوانید و رعایت کنید.
5 علت وا رفتن ته چین مرغ + جلوگیری از وا رفتن ته چین
واقعیت این است که وا رفتن ته چین مرغ قابل جبران نیست و نمی توانید روی ته چین وا رفته برای غذای شکیل مجلسی، حسابی باز کنید. پس بهتر است که پیش از به وجود آمدن چنین مسئله ای، تمام اصول مهم طرز تهیه ته چین مرغ را بدانید و به درستی رعایت کنید. بنابراین نکات زیر را در نظر داشته باشید:
1. رعایت نسبت مواد اولیه
طبق استانداری تعیین، مقدار ماست ته چین باید نصف برنج باشد. برای مثال به ازاء هر 3 پیمانه برنج، 1.5 پیمانه ماست کافی است. بعلاوه با این مقدار مواد، باید از 2 عدد تخم مرغ بهره ببرید. البته بهتر است که به جای تخم مرغ کامل، زرده تخم مرغ را به کار ببرید. دقت کنید که یکی از عوامل مهم چسبندگی ته چین، تخم مرغ آن است و اگر تخم مرغ کم باشد، ته چین شما انسجام لازم را نخواهد داشت.
2. نحوه ترکیب مواد ته چین
برنج، ماست، زعفران و تخم مرغ را تا حد آغشته شدن هم بزنید. هم زدن مواد باید به مقدار باشد؛ یعنی نه آن قدر کم باشد که مواد به درستی ترکیب نشوند و نه آن قدر زیاد هم بزنید که برنج ها بشکنند و حالت اولیه خود را از دست بدهند. بعلاوه بعد از ریختن مواد ته چین به داخل قابلمه، سطح مواد را با کف گیر کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند. البته درست مثل هم زدن، در این کار هم زیاده روی نکنید، زیرا باعث له شدن مواد می گردد. علاوه بر این لایه میانی ته چین را که شامل تکه های مرغ و زرشک است، بیش از مقدار ضخیم نکنید.
3. استفاده از روغن کافی
ته چین از غذاهایی است که روغن زیادی می برد. حتما کف قابلمه و دیواره های آن را به خوبی با روغن چرب کنید تا ته چین شما هنگام برگرداندن وا نرود.
4. توجه به زمان پخت ته چین
به طور معمول زمان لازم برای تهیه ته چین، چیزی بین 1 تا 1.5 ساعت است. دقت کنید که زود برداشتن قابلمه از روی حرارت، یکی از دلایل مهم وا رفتن ته چین مرغ است.
5. استفاده از ظروف مناسب
برای جلوگیری از وا رفتن ته چین مرغ ، از ظروف نچسب و باکیفیت بهره ببرید. ممکن است تمام مراحل کار را درست انجام داده باشید، اما باید بدانید که ظرف بی کیفیت، تمام زحمات شما را بر باد می دهد و احتمال زیادی برای چسبیدن بخشی از ته دیگ به کف چنین ظرفی وجود دارد.
برای سفارش ته چین، خبرنگاران در کنار شما است
اگر هوس ته چین قالبی خوشمزه نموده اید و مطمئن نیستید که بتوانید در آشپزخانه تان از پس این کار برآیید، سری به سایت خبرنگاران بزنید. سفارش آنلاین غذا به شما این امکان را می دهد که انواع غذاهای لذیذ و دلخواه خود را در کوتاه ترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید و لحظات خوشی را در کنار عزیزانتان رقم بزنید.
سوالات متداول
زمان معمول برای تهیه ته چین قالبی خوشمزه چقدر است؟
به طور معمول پخت ته چین بین 1 تا 1.5 ساعت طول می کشد.
مقدار مناسب ترکیب مواد ته چین چقدر است؟
برنج، ماست، زعفران و تخم مرغ را در حد آغشته شدن ترکیب کنید و از هم زدن زیاد مواد، به خاطر به هم خوردن ظاهر برنج، بپرهیزید.
نسبت استاندارد در مواد اولیه ته چین چگونه است؟
به ازاء 3 پیمانه برنج، 2 عدد تخم مرغ و 1.5 پیمانه ماست ضروری است.
منبع: اسنپ فود