قارچ سوخاری یکی از محبوب ترین پیش غذا ها
به گزارش مجله بوشهری ها، امروزه بعضی از افراد از قارچ سوخاری به عنوان یک پیش غذا استفاده می نمایند، این غذا در میان افراد از محبوبیت بالایی برخوردار بوده به همین علت در بیشتر مواقع در میمهانی های بزرگ نیز از آن استفاده خواهند کرد. قارچ سوخاری یکی از غذا های بسیار خوشمزه و سالم بوده که به همین علت یکی از برترین پیش غذا های بین المللی به شمار می رود و در تمامی رستوران های دنیا نیز یافت می گردد. این غذا بی نظیر همچون دیگر غذا های فست فودی به شکل های متفاوتی در رستوران ها آماده می گردد؛ اما شما می توانید با استفاده از مواد ساده تری آن را در منزل خود نیز آماده و میل نمایید.
مواد و طرز آماده کردن قارچ سوخاری
قارچ سوخاری امروزه یکی از برترین و محبوب ترین غذا ها به شمار میرود که افراد از آن علاوه بر پیش غذا می توانند به عنوان یک وعده غذایی سبک نیز استفاده نمایند. برای اینکه یک قارچ سوخاری ساده و خانگی آماده کنید بهتر است از مواد تازه و طبیعی بهره ببرید تا یک غذا فست فودی بی نظیر را برای خود و خانواده آماده کنید.
مواد مورد احتیاج برای آماده کردن قارچ سوخاری:
1. تخم مرغ 1الی 2 عدد
2. قارچ300 الی 400 گرم
3. آرد سوخاری به میزان لازم
4. آبلیموه طبیعی 2 قاشق غذاخوری
5. روغن سرخ کردنی به میزان لازم
6. آرد سفید یک فنجان
7. نمک، پاپریکا به میزان لازم
8. فلفل سیاه، پودر سیر، به میزان لازم
9. آویشن و پودر پیاز به میزان لازم
10. ماست 4الی 5 قاشق غذاخوری
1. در مرحله نخست اولین کاری که باید انجام دهید قارچ ها به خوبی بشویید و بعد پوست آنها را به طور کامل بگیرید، اگر در مواقعی برای آماده کردن قارچ سوخاری عجله داشتید بهتر است از قارچ هایی که کاملا بسته بندی و تمیز هستند بهره ببرید تا دیگر احتیاجی به پوست کندن آنها هم نداشته باشید.
2. در مرحله دوم نوبت به دم کردن زعفران می رسد زعفران ها را دم کنید و فلفل سیاه، نمک و آب لیموی طبیعی، آویشن، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا و… را نیز به آن اضافه کنید بعد از آن به طور کامل آنها را با یکدیگر مخطوط کنید تا طعم خاصی را به خود بگیرد و یکدست شوند.
3. بعد از مخلوط کردن، مواد قارچ ها را در آن قرار دهید تا به خوبی آغشته شوند، بعد از آغشته شدن آنها با یکدیگر آنها درون یک کاسه بریزید و یک سلفون روی آن بکشید و درون یخچال به مدت 30 الی 45 دقیقه نگه دارید. حتی اگر زمان کافی داشتید بهتر است تا مدت زمان بیشتری در یخچال بمانند تا طعم و مزه بی نظیری داشته باشند.
4. در این مرحله تا زمانی که قارچ ها را از یخچال بیرون می آورید تخم مرغ ها را درون یک ظرف تمیز بریزید و آرد سوخاری و ماست را هم به آن اضافه کنید و با یکدیگر هم بزنید تا کاملا به یک خمیر نرم تبدیل گردد.
5. در مرحله پنجم آرد سفید و آرد سوخاری که در دست دارید درون یک ظرف دیگر قرار دهید و کنار بگذارید تا در هنگام سرخ کردن قارچ ها از آن بهره ببرید.
6. در این بخش یک ماهیتابه با لبه های بلند انتخاب کنید و روغن زیادی در داخل آن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، بعد از این قارچ هایی که آماده نموده بودید را از یخچال بیرون بیاورید و آنها را با آرد سفیدی آغشته کنید و بعد از آرد سفید آنها را در مخلوطی که با تخم مرغ آماده شده بود قرار دهید، بعد از اتمام آنها نوبت به آرد سوخاری می رسد که مهم ترین بخش است، قارچ ها را به آرد سوخاری آغشته کنید و در داخل روغن قرار دهید و بگذارید رنگ طلایی به خود بگیرند.
7. بعد از اینکه قارچ ها به رنگ طلایی درآمدند آنها را از ماهیتابه خارج کنید و روی یک توری قرار دهید تا روغن آنها گرفته گردد؛ بعد از اینکه به طور کامل روغن آنها گرفته شد با هر سسی که دوست دارید مانند کچاپ و… می توانید آنها را میل کنید.
نکات مهمی که در هنگام آماده کردن قارچ سوخاری باید به آن توجه داشته باشید
تهیه کردن قارچ سوخاری همچون دیگر غذا ها دارای نکاتی بوده و کسانی که قصد دارند آن را در منزل خود آماده نمایند بهتر است به آنها توجه داشته باشند تا یک پیش غذا عالی را برای خود و میهمانان آماده نمایند. بعضی از این نکات مهم شامل:
1. برای سرخ کردن قارچ ها بهتر است از روغن مخصوص سوخاری بهره ببرید تا هم به خوبی سرخ شوند و هم روغن به آنها جذب نگردد، اگر از دیگر روغن ها بهره ببرید ممکن است قارچ ها در حرارت بالا بسوزند و طعم سوختگی به خود بگیرند.
2. شما برای اینکه یک قارچ سوخاری بی نظیر را میل کنید بهتر از علاوه بر ادویه هایی مانند فلفل سیاه، زعفران، از دیگر ادویه ها مانند پودر پیاز، پاپریکا، پودرسیر، پودر ریحان، زنجبیل، آویشن و… نیز بهره ببرید تا طعم خاصی را به خود اختصاص دهد.
3. اگر می خواهید قارچ های شما به صورت پفکی و ترد درآیند بهتر است از دلستر های کلاسیک بهره ببرید؛ اما در هنگام استفاده کردن از دلستر ها به مقدار از آن بهره ببرید، چراکه باعث از هم پاشیدن قارچ ها خواهد شد.
4. بعضی از افراد هستند که دوست دارند قارچ ها را با پنیر تهیه نمایند، به همین خاطر بهتر است که بعد از پاک کردن قارچ ها پنیر مورد نظر خود را درون قارچ ها قرار دهید و تنها آن را با تخم مرغ، آرد سفید و سوخاری آغشته نموده و بعد آن را سرخ کنید.
5. بعضی از افراد هستند که پوست قارچ ها آنها را می گیرند؛ چرا که بعد از شستن تمامی میکروب هایی که روی آن قرار داشته روی پوست باقی می مانند و ممکن است به درون آن نیز نفوذ نمایند، به همین خاطر بهتر است آنها را درون یک ظرف بزرگ یخ قرار دهید و دوسه بار آنها را بیرون بیاورید و بعد درون آرد قرار داده و به دیگر مواد آغشته کنید.
6. بهتر است از قارچ هایی با مقدار کوچک بهره ببرید؛ چراکه خیلی خوب سرخ می شوند و داخل آنها به صورت خام نبوده حتی اگر قارچ کوچک نداشتید قارچ های بزرگ را دو نصف کنید تا خوب سرخ شوند.
7. در هنگام سرخ شدن قارچ ها بهتر است در هر بار انداختن قارچ به داخل ماهیتابه روغن را داغ کنید؛ چرا که در هنگام اضافه کردن قارچ به روغن دما آن کاهش پیدا می نماید و احتیاج به داغ کردن مجدد دارد تا قارچ های شما به خوبی سوخاری شوند.
سخن پایانی
امروزه قارچ سوخاری در تمامی دنیا به عنوان برترین و سالم ترین پیش غذا به شمار می رود، این غذا به دلیل سالم بودن افراد بسیاری هوادار آن هستند و علاوه بر پیش غذا در بیشتر مواقع از آن به عنوان یک وعده غذایی مناسب استفاده می نمایند. برای اینکه یک قارچ سوخاری خانگی آماده کنید بهتر است از مواد غذایی طبیعی و سالم بهره ببرید تا از طعم و مزه عالی نیز برخوردار گردد.
منبع: تاپ تراول