فیله گوشت کبابی همراه با سس مخصوص

به گزارش مجله بوشهری ها، تهیه سس پستوی خانگی کار سختی نیست به شرط آن که تمام فوت های کوزه گری آماده کردن یک پستوی خوشمزه را بلد باشید. این سس خوشمزه چاشنی خوبی برای غذاهایی مثل پاستا، استیک و فیله است.

فیله گوشت کبابی همراه با سس مخصوص

درسته که طرز تهیه فیله گوشت کبابی می تواند بهانه ای برای آموزش دادن سس پستو باشد. سس پستو یکی از سس های اصیل ایتالیایی است که در غذاهای مختلف مانند پاستا، استیک و سالاد استفاده می گردد. این سس یک فرمول ساده و راحت دارد و در اصل با دانه کاج تهیه می گردد. با این حال، می توانید از مغزهای دیگری مانند پسته، بادام زمینی، گردو و حتی باقالی نیز بهره ببرید. در ادامه با طرز تهیه فیله گوشت کبابی و سس پستو با باقالی همراه مجله اینترنتی خبرنگاران باشید.

مواد لازم برای تهیه فیله گوشت کبابی و سس پستو با باقالی

  • فیله گوشت گوسفندی 500 گرم
  • سیر یک حبه
  • دانه فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
  • برگ کوچک نعناع یک عدد
  • آب لیمو تازه 4 قاشق غذاخوری
  • شکر به اندازه لازم
  • باقالی یک کیلوگرم
  • دانه رازیانه یک قاشق چایخوری
  • پودر پنیر پارمسان 15 گرم
  • روغن زیتون 50 میلی لیتر
  • نمک به اندازه لازم

طرز تهیه فیله گوشت کبابی و سس پستو با باقالی

مرحله اول

ابتدا باید ادویه ها را بو دهید. دانه های رازیانه و دانه فلفل را داخل یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. مدام هم بزنید تا نسوزند. سپس آن ها را داخل هاون ریخته بکوبید یا داخل دستگاه آسیاب کنید.

مرحله دوم

فیله های گوشت را داخل ادویه ها بغلتانید و اندازهی هم نمک و شکر به آن ها بزنید. سپس فیله ها را داخل یک ظرف در بسته درون یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند.

مرحله سوم

در این فاصله سراغ آماده کردن سس پستو با باقالی بروید. باقالی ها را از پوست خارج نموده و پوست نازکشان را هم جدا کنید. برای این که پوست باقالی ها سریع تر جدا شوند، می توانید آن ها را برای مدت یک دقیقه در آب جوش با اندازهی نمک بجوشانید.

مرحله چهارم

برای تهیه سس پستو می توانید از غذاساز یا هاون بهره ببرید. اگر از غذاساز استفاده می کنید، سیر را به یاری چاقو یا رنده کاملا ریز خرد کنید. باقالی ها را همراه 100 میلی لیتر آب سرد به سیر له شده اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس پنیر پارمسان، روغن زیتون و به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنید. برگ نعناع را هم ریز خرد نموده و همراه اندازهی آب لیمو تازه به سس اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید و روی سس را با اندازهی روغن زیتون بپوشانید تا اکسید نگردد.

مرحله پنجم

فیله را روی صفحه گریل بچینید تا حسابی بپزد. سپس آن ها را به صورت ورقه های نازک برش داده و کنار سس پستو و اندازهی نان سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه قیمه نثار با مرغ را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 2 خرداد 1402 بروزرسانی: 2 خرداد 1402 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 2196

به "فیله گوشت کبابی همراه با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیله گوشت کبابی همراه با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید