طرز تهیه سوپ انار
به گزارش مجله بوشهری ها، انار از آن دسته میوه های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ ها را می گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است. یکی از غذاهای خوشمزه ای که می توانیم با انار درست کنیم سوپ انار یا آش انار است که یک غذای کاملا ایرانی است. این سوپ خوشمزه ایرانی را می توانید به مناسبت شب یلدا درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- ¾ پیمانه عدس
- 2 قاشق غذا خوری کره
- 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
- 8 پیمانه آب
- 1 پیمانه برنج
- 1 قاشق چای خوری زردچوبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ½ پیمانه جعفری خرد شده
- ½ پیمانه پیاز تازه خرد شده
- 1 پیمانه آب انار
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق خوری نعنا خرد شده تازه و 2 قاشق غذاخوری نعنا خشک
- 1 قاشق غذاخوری کشمش
- 450 گرم گوشت چرخ کرده (قلقلی شده)
عدس ها را داخل ظرفی شسته سپس آبکشی کنید و داخل آبکش کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
2 قاشق غذا خوری کره را داخل قابلمه آب کنید.
سپس پیاز را اضافه کنید و تفت بدهید.
عدس، برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، گوشت و آب را اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید و اجازه دهید بجوشد.
سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید 40 دقیقه غذا روی گاز بجوشد تا برنج و عدس کاملا پخته و نرم شود.
آب انار را به روش هایی که بلد هستید بگیرید.
سپس آب انار، جعفری و پیاز سبز تاره خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بجوشد.
1 قاشق غذا خوری کره را داخل یک تابه کوچک آب کنید.
نعنا و کشمش را اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که کره طلایی رنگ شود. سپس آن را به سوپ اضافه کنید.
منبع: بدونیم