دوچرخه لامبورگینی با قیمت 18 هزار دلاری!
به گزارش مجله بوشهری ها، لامبورگینی یک بار دیگر با شرکت سرولو سایکلز Cervelo Cycles برای فراوری دوچرخه ای ویژه با نام سرولو R5 اتوموبیلی لامبورگینی ادیشن همکاری نموده است.

این دوچرخه شهری تنها به تعداد 63 دستگاه که نشان دهنده تأسیس این کمپانی در سال 1963 می باشد فراوری خواهد شد و پوشش بدنه آن نیز ادای احترامی به لامبورگینی آونتادور SVJ است که توانسته رکورددار خودرو های فراوریی پیست نوربرگ رینگ با زمان 6 دقیقه و 44.97 ثانیه باشد.
این خودروساز ایتالیایی با انتشار بیانیه ای گفته است:
مشابه همان روشی که لامبورگینی آونتادور SVJ توانست به سنگ محکی در کلاس خودرو های جاده ای تبدیل گردد، سرولو R5 اتوموبیلی لامبورگینی ادیشن نیز برای به چالش کشیدن پیست های ویژه فراوری شده است. اساس و جوهره این دوچرخه از لامبورگینی آونتادور SVJ الهام گرفته است: سریع از هر نظر، اما دارای رفتار و هندلینگی آرام و متین.
طبق گفته لامبورگینی این دوچرخه تنها با قطعات ایتالیایی فراوری شده است. از جمله ویژگی های سرولو R5 موردبحث می توان به رینگ های بورا وان، لاستیک های ویتوریا کورسا پرو، بدنه ددا المنتی و… اشاره نمود.
این دوچرخه جدید هم اکنون با قیمت رسمی 18 هزار دلاری در دسترس بوده قیمتی که گران تر از بهای خودرو هایی همچون تویوتا یاریس هاچبک یا مزدا MX-5 میاتا می باشد. البته هرکسی که بتواند یک سوپرکار با قیمت بالای 200 هزار دلار را خریداری کند قطعاً توانایی مالکیت چنین دوچرخه خاصی را نیز خواهد داشت.
منبع: پدال
منبع: فرادید