استیک با سیب زمینی
به گزارش مجله بوشهری ها، استیک یکی از غذاهای محبوب مردم در سراسر جهان است. اندازه پخته یا خام بودن آن به ذائقه فرد بستگی دارد اما هر چه آبدارتر باشد، خوش طعم تر خواهد بود.
- تعداد: 46 نفر
- زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
- 12 حبه سیر
- 450 گرم سیب زمینی ریز
- 1300 گرم استیک گوساله
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- آویشن تازه
طرز تهیه
1- سیرها را با چاقو خرد کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید. داخل کاسه مایکروفر بریزید، روی آنها کیسه پلاستیکی بکشید و با قدرت 100 درصد، 5 دقیقه بپزید. سیر را به آنها اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر نیز بپزید.
2- سپس، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید و گرم کنید. به استیک ها نمک و فلفل بزنید و داخل تابه بگذارید. هر طرف آنها را 8 دقیقه سرخ کنید.
3- استیک ها را از تابه خارج و سیب زمینی ها، سیر و گوجه فرنگی ها را داخل همان تابه بریزید. نمک و فلفل بزنید و 5 دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها طلایی و گوجه ها نرم شوند. سپس استیک را با مخلوط سبزیجات سرخ شده و آویشن تازه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 434
- چربی: 24 گرم
- کلسترول: 99 میلی گرم
- کربوهیدرات: 25 گرم
- فیبر: 3 گرم
- سدیم: 247 میلی گرم
- کلسیم:50 میلی گرم
- آهن: 5 میلی گرم