چرا برخی توت فرنگی ها طعم بیشتری دارند؟
به گزارش مجله بوشهری ها، یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند، اما طعم کمتری دارند.

به گزارش ایسنا، مصطفی دارایی نژاد گفت: توت فرنگی هایی که در فضای باز رشد می نمایند به علت اینکه با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند، ولی ابعاد آن ها ریز و نامنظم است.
وی ادامه داد: توت فرنگی هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند میزان یکدست تر، بزرگ تر و منظم تری دارند، ولی طعم آن ها کمتر است.
این کارشناس کشاورزی افزود: هر دو نوع توت فرنگی مشتری های خاص خود را در بازار دارند. برای بعضی از مصرف نمایندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت است و برای بعضی نیز طعم بیشتر ارجحیت دارد.
منبع: فرارو