معادن هماتیت جنوب کشور فعال می گردد

به گزارش مجله بوشهری ها، رئیس انجمن سنگ آهن ایران از برنامه ریزی برای ایجاد پنج کنسرسیوم معدنی اطلاع داد و گفت: باتوجه به وجود معادن هماتیت کم عیار در جنوب ایران، می توان بخشی از فراوری فولاد را در آینده به این معادن واگذار کرد.

معادن هماتیت جنوب کشور فعال می گردد

به گزارش خبرنگاران، مهرداد اکبریان اظهار کرد: در نظر داریم در شورای هماهنگی احیا و فعال سازی معادن کوچک، حدود 5 کنسرسیوم معدنی ایجاد کنیم.

وی یکی از اثرات مثبت تشکیل شورای هماهنگی را تبدیل معدن داری از کار انفرادی به یک کار جمعی مطرح کرد و گفت: در ایران قسمت عمده فراوری سنگ آهن برعهده شرکت های بزرگ است. این در حالی است که پروانه های بسیاری برای معادن کوچک و متوسط صادر شده و با فعالسازی این معادن ممکن است مقیاس آن ها نیز تغییر و حتی کلونی معدنی تشکیل گردد.

رئیس انجمن سنگ آهن همچنین گفت که رونق بازار می تواند تاثیر مستقیم بر سرمایه گذاری داشته است.

اکبریان در ادامه با بیان اینکه معادن هماتیت کم عیار در استان های فارس و هرمزگان شناسایی، بازرسی و ظرفیت سنجی شده، اظهار کرد: باتوجه به معادن هماتیت کم عیار در جنوب ایران، می توان بخشی از فراوری فولاد را در آینده به این معادن واگذار کرد.

وی اضافه کرد: می توانیم امکان سنجی ایجاد کارخانه های کنسانتره را در قالب کنسرسیوم واحدهای معدنی هماتیت در استان هرمزگان انجام دهیم. در استان کردستان نیز در نظر داریم در آینده پتاسیل های معدنی را که در حال حاضر به دلایل مختلفی همچون نبود سرمایه و تجهیزات کارگاه و نبود بازار هدف تعیین و فعال نیستند را، شناسایی کنیم.

امروز (سه شنبه) همایش رونق فراوری با احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس برگزار گردید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 7 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 159

به "معادن هماتیت جنوب کشور فعال می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معادن هماتیت جنوب کشور فعال می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید