سیوجان و ماژان؛ عناب های مرغوب که ثبت ملی شدند

به گزارش مجله بوشهری ها، عناب خراسان جنوبی چنان مرغوب است که دو رقم عناب سیوجان و ماژان ثبت ملی شده و حرف اول را در ایران می زند.

سیوجان و ماژان؛ عناب های مرغوب که ثبت ملی شدند

به گزارش مجله بوشهری ها آنلاین به نقل از ایسنا، رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: برداشت عناب در خراسان جنوبی از مردادماه آغاز می شود که بیشتر بهره برداران محصول خود را به صورت تازه خوری و مقداری برای خشک کردن استفاده می کنند، اما امسال به دلیل شرایط آب و هوایی شاهد کاهش 30 درصدی عناب در خراسان جنوبی هستیم.

غلامرضا قوسی با بیان اینکه فصل تازه خوری عناب تا اواخر مهرماه ادامه دارد، افزود: کشاورزان خراسان جنوبی با تولید 98 درصد عناب ایران قطب تولید این محصول در کشور به خود اختصاص دادند. پیش بینی می شود امسال 7 هزار تن عناب خشک از باغات خراسان جنوبی برداشت شود. 9 هزار نفر بهره بردار عناب در خراسان جنوبی هستند، بیشترین سطح عناب در خراسان جنوبی از آن شهرستان های خوسف، بیرجند و سربیشه است و امسال به علت وزش بادهای شدید و ریزش گل ها گرمای هوا و زودرس بودن میوه عناب تولید این محصول کاهش یافته است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 5 آبان 1399 بروزرسانی: 5 آبان 1399 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 1154

به "سیوجان و ماژان؛ عناب های مرغوب که ثبت ملی شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیوجان و ماژان؛ عناب های مرغوب که ثبت ملی شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید