برای پیشگیری از کرونا مرغ و گوشت را چگونه بپزیم؟

به گزارش مجله بوشهری ها، یک متخصص تغذیه گفت: بهترین روش در مصرف مرغ و گوشت پخت کامل آن است که می تواند بدن ما را در مقابل نفوذ ویروس کرونا مقاوم سازد.

برای پیشگیری از کرونا مرغ و گوشت را چگونه بپزیم؟

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار درباره نحوه شستشو مرغ و گوشت همزمان با شیوع کرونا گفت: شستشو آلودگی مرغ و گوشت را از بین نمی برد؛ چرا که آن ها را نمی توان با آب داغ شست.

او اضافه نمود: با اهمیت ترین روش در مصرف مرغ و گوشت پخت کامل آن است که می تواند بدن ما را در مقابل نفوذ ویروس کرونا مقاوم سازد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: کبابی یا نیم پز کردن مرغ و گوشت به هیچ عنوان کار درستی نیست و در این مورد به شدت توصیه می گردد تا افراد به صورت کامل مرغ و گوشت را با درجه بالا حرارت دهند تا سلامتی شان با وجود ویروس کرونا به خطر نیفتد.

هشدار؛ مراقب عواقب هولناک مصرف الکل صنعتی باشید/مرگ و کوری در انتظار مصرف نمایندگان متانول

رحمانی گفت: از آنجایی که مرغ و گوشت را نمی توان ضدعفونی نموده یا آن را با آب جوش شست اگر خوب وکامل پخته شوند ضرری به بدن انسان نخواهند رساند.

افزایش مسمومیت های الکلی با شیوع کرونا/ باور های غلطی که افراد را راهی بیمارستان می نماید

بیماری کووید-19 یا ویروس کرونا جدید این روز ها یک بحث جدی در دنیا است. وزارت بهداشت دنیای برای مقابله با آن راه چاره های جدیدی از قبیل شستشوی مداوم دست ها به مدت 20 تا 30 ثانیه، پیشگیری از دست دادن و روبوسی را ارائه داده است. با این حال برخی از افراد به هیچ عنوان این ویروس خطرناک را جدی نگرفته و اصول بهداشت فردی و جمعی را رعایت نمی نمایند.

ویروس کرونا؛ آیا مادر مبتلا به کرونا می تواند به نوزادش شیر دهد؟

برای مثال افراد همانند روز ها و ماه های گذشته در اماکن پرتردد عمومی بدون دستکش و ماسک حاضر می شوند و ممکن است که به کرونا مبتلا باشند و به علت رعایت نکردن بهداشت دیگران را هم به این ویروس مبتلا نمایند. بسیاری از افراد هم با بروز ویروس کرونا وسواس زیادی به خرج داده اند و با افکار منفی روز به روز خود را در اثر ابتلا به کرونا می بینند بدون اینکه اتفاق بدی برای آن ها افتاده باشد.

توصیه های سازمان دنیای بهداشت برای مردم ایران/ خارجی ها از توانمندی ایران در مقابله با کرونا انگشت به دهان ماندند

حال سوال پیش می آید که آیا ویروس کرونا به وسیله مواد غذایی مانند گوشت و مرغ منتقل می گردد؟ باید بگوییم بله؛ به دلیل اینکه اگر مرغ و گوشت به خوبی پخته نشوند خیلی سریع مقاومت بدن را کاهش داده و ما را درگیر این ویروس خواهد نمود. اما در صورتی که نیم پز پخته گردد یا تنها آن ها را سرخ کرد شانس ابتلا به ویروس کرونا بالا خواهد رفت. هر چند اگر مواد غذایی به خوبی پخته نشوند باعث بروز بیماری های دیگری خواهند شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 12 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 12 اردیبهشت 1399 گردآورنده: bushehrherfa.ir شناسه مطلب: 790

به "برای پیشگیری از کرونا مرغ و گوشت را چگونه بپزیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای پیشگیری از کرونا مرغ و گوشت را چگونه بپزیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید